Den Biezerd, assistentiewoningen

03beheer zorgt mee voor een zorgeloze oude dag.

In Antwerpen en omgeving beheert 03beheer als syndicus, naast appartementen, ook een aantal assistentiewoningen of serviceflats. Enkele voorbeelden hiervan zijn Lindenhof in Kapellen, Elsdonck in Wilrijk, Molenhoek in Duffel, Cadiz assistentiewoningen op ‘t Eilandje en Schoonebeker in Lier (Oude Gasfabriek). Ook Den Biezerd in Niel koos in 2017 voor de ervaring van 03beheer.

Volop genieten van rust

In een oase van groen, uitkijkend op een beekvallei met fraaie knotwilgen, staan 3 gebouwen centraal. Deze gebouwen omvatten 64 serviceflats met een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en ondergrondse parking. Zo biedt Den Biezerd senioren de rust en privacy waarnaar zij op zoek zijn, om ten volle van hun welverdiende pensioen te kunnen genieten.
Intensieve samenwerking met de uitbaters

03beheer werkt intensief samen met Familiehof, de uitbater van Den Biezerd assistentiewoningen. Familiehof heeft reeds jaren een woonzorgcentrum in Schelle met 80 residenten.
Samen met de raad van mede-eigendom willen 03beheer en Familiehof de bewoners van Den Biezerd een optimale service bieden. De residenten verwachten immers een zorgeloze oude dag in een residentie die aangepast is aan hun specifieke behoeften.

Service op maat én een woonassistent

Familiehof zet dan ook alles op alles om een service te verlenen die tegemoet komt aan de individuele verwachtingen. Zo kunnen de bewoners bijvoorbeeld op elk moment gebruik maken van uiteenlopende interne en externe diensten, gaande van thuisverpleging, maaltijden aan huis tot poetshulp. Voor professionele begeleiding naar het juiste zorg- en dienstenpakket kunnen ze ook rekenen op hun woonassistent. Hij is op vaste tijdstippen in het gebouw aanwezig om hen bij te staan, advies te verlenen en praktische zaken te organiseren.

Den Biezerd is op elk vlak een zeer geslaagd project. Goed gelegen en ontworpen, goed gebouwd en in handen van een ervaren, zeer gedreven uitbater! Wij zijn er dan ook trots op dat Familiehof koos voor 03beheer als syndicus voor dit project.