Mooi, licht en groen wonen in PARC BRASSCHAET

Parc Brasschaet omvat 37 stijlvolle appartementen van 60 tot 175m2 met 1, 2 of 3 slaapkamers. De sierlijke, strakke architectuur combineert op grandioze wijze luxe, ruimte en licht. De grote raampartijen zorgen immers voor een maximale lichtinval. Bijna alle appartementen beschikken ook over een terras en/of tuin. De ruime zonne-terrassen zijn bovendien zuid-west-gericht.

Rustige, groene ligging vlakbij het centrum

Het gebouw bevindt zich op de hoek van de Oude Baan en de Broomansakker. Het werd opgedeeld in 4 blokken, met elk een eigen ingang. Om een ecologische en energiezuinige residentie van hoge kwaliteit te verwezenlijken, werden voor dit project uitsluitend kwalitatief hoogstaande materialen gebruikt. Het gebouw bevindt zich dichtbij het centrum met tal van winkels op de Bredabaan. Tegelijkertijd is het ook zeer rustig gelegen in een groene omgeving. PARC BRASSCHAET bevindt zich op wandelafstand van het gemeentepark, de rozentuin, het Peerdsbos… Ideaal voor wandel- en fietstochtjes!

Gezonde mix van generaties

De promotor mikt voor een deel op klanten die in de omgeving van Brasschaat wonen en die hun ruime woning of villa willen inruilen voor een appartement, zonder hun vertrouwde, mooie omgeving te moeten verlaten. Om deze doelgroep te bereiken, werd uiteraard gezorgd voor een afwerkingsniveau uit het hogere segment van de markt. Die aanpak heeft gewerkt! Ze lokte een massa geïnteresseerde kopers en alle appartementen waren in een mum van tijd verkocht. De gelijkvloerse appartementen trokken ook jonge gezinnen aan, zodat het gebouw nu bestaat uit een gezonde mix van generaties. Op het gelijkvloers is er één commerciële ruimte voorzien, waar een immobiliënkantoor zal gehuisvest worden. Ondergronds zijn er 33 parkings en 30 garageboxen voorzien, verdeeld over twee verdiepingen.

03 beheer als syndicus

Bouwpromotor HUYBRECKX NV stelde 03beheer aan als syndicus om de eerste algemene vergadering bijeen te roepen van de Vereniging van Mede-eigenaars, waar ons mandaat unaniem bevestigd werd. De oplevering van de privatieve delen zal door de eigenaar van het privatieve pand zelf gebeuren. Voor de oplevering van de gemeenschappelijke delen werden op de algemene vergadering bepaalde eigenaars aangeduid die tijdens de besprekingen alle eigenaars kunnen vertegenwoordigen. 03beheer stelde voor om, per ingang, één eigenaar te verkiezen die aanwezig is bij de voorlopige oplevering en tegelijkertijd gemandateerd is om het verslag in naam van de VME te tekenen. Ook werd er een technisch expert aangesteld, gespecialiseerd in de oplevering van gebouwen. Deze ondersteunde de syndicus en de aangestelde eigenaars tijdens de voorlopige oplevering van de gemeenschappelijke delen in maart van dit jaar.